Krisestyring

Krisestyring i København

Få akut hjælp til virksomhedens overlevelse under og efter krisen

Akut hjælp i krisetider

Vi befinder os desværre i en krisesituation, hvor der er akut behov for hjælp til de trængte virksomheder. Der skal handles hurtigt for at afværge de økonomiske skader. Det er især vigtigt her og nu at sikre virksomhedens likviditet.

EGEKVIST ACCOUNTING SERVICES tilbyder akut hjælp med det formål at redde virksomheden ud af en økonomisk nødsituation og komme på banen igen, så der er en fremtid, når krisen er aftaget, og en ny virkelighed bliver vilkårene for erhvervslivet i Danmark og resten af verden.

EAS tilbud om krisehjælp indeholder følgende:

  • Ansøgninger hos Erhvervsstyrelsen om alle aktuelle støttemuligheder
  • Gennemgang af virksomhedens økonomi, herunder en due diligence light.
  • Udarbejdelse af likviditetsbudget for resten af 2020.
  • Evt. ansøgning om statsgaranteret lån for virksomheder med positiv egenkapital.
  • Opstiling af en relevant kriseplan for virksomheden, som omfatter tiltag under krisen og udvikling af en fremtidig funktionel stategi i forhold til de ændrede økonomiske vilkår og markedsforhold efter krisen.
  • Løbende rådgivning og sparring efter ønske og behov telefonisk og/eller pr. e-mail, og når det bliver muligt et personligt møde.

EAS tilbud om krisehjælp giver 20 timers hjælp, rådgivning og sparring vedr. de ovenstående ydelser til en pris af 8.000 kr. ekskl. moms.

Kontakt
Asger Egekvist

Regnskabskonsulent
Accounting Consultant

Regnskabskonsulent Asger Egekvist er indehaver af EAS og har tidligere arbejdet på chefniveau i handels- og servicevirksomheder med opgaver indenfor økonomi og strategi og som sparringspartner for ledelsen. I 2006 stiftede Asger Egekvist firmaet Egekvist Consult, som i 2010 blev omdannet til EAS Egekvist Accounting Services. Hvis du vil have professionel regnskabsassistance eller hjælp til proaktiv forretningsudvikling til rimelig pris, så udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet indenfor 24 timer eller ring til regnskabskonsulent Asger Egekvist på tlf. 26 25 27 19 mellem 9-16 og aftal et gratis indledende møde.