Forretningsudvikling

Forretningsudvikling i København til inspiration for ledelsen i smv’er

Strategiske værktøjer der skaber forretningsudvikling og vækst i virksomheden

Sammenhæng mellem strategi og økonomi

EAS afholder i samarbejde med virksomhedens ejer, bestyrelse, direktør og/eller nærmeste nøglemedarbejdere en workshop om et emne, som virksomheden har et aktuelt ønske om og behov for at fokusere på i relation til at skabe strategisk forretningsudvikling og vækst i virksomheden. Workshoppen afholdes som flere inspirations- og arbejdsmøder af 2-4 timers varighed. Der arbejdes med funktionelle forretningsstrategier baseret på indhold og proces.

Forretningsudvikling workshop

Formålet med denne workshop er at skabe sammenhæng mellem strategi og økonomi med henblik på en forbedring af virksomhedens top- og bundlinje. Det giver dels en bedre udnyttelse af de økonomiske ressourcer og dels en forbedret konkurrencemæssig position på markedet. EAS kan hjælpe virksomheden i gang med at ændre eller udvikle ny strategi, der kan skabe forretningsudvikling og vækst i virksomheden.

Der er generelt 3 faser i en EAS-workshop: 1) Virksomhedshistorik, problemformulering og valg af strategisk tema for workshoppen. Der udarbejdes en powerpoint som grundlag og koncept for det videre arbejde. 2) Indsamling af data og udvikling af relevant strategi. 3) Opstilling af handlingsplan samt opfølgning af strategien.

Til alle workshops bruges som minimum 8 timer, som eventuelt kan udvides med det antal timer, der er behov for.

Læs også mere om vores ydelser inden for: Lån til virksomhed, budgettering, økonomistyring og likviditetsstyring – Eller kontakt os for at høre mere.

Eksempler på emner som kunne være relevante i relation til økonomisk sparring om forretningsudvikling

  • Virksomhedens økonomiske udvikling de sidste 3 år og regnskabsanalyse med konklusion
  • Virksomhedens 4 situationer – nuværende strategiske og økonomiske situation
  • Virksomhedens aktuelle konkurrencesituation
  • SWOT analyse
  • Strategiplan og økonomiske mål
  • Virksomhedens økonomiske kerne, fokus og niveau samt krav til økonomifunktionen
  • Business plan til vækst
  • Start af egen virksomhed
  • Virksomhedens budget
  • Lean Management – begræns og fjern spildtid
Egekvist

Kontakt
Asger Egekvist

Regnskabskonsulent
Accounting Consultant

Regnskabskonsulent Asger Egekvist er indehaver af EAS og har tidligere arbejdet på chefniveau i handels- og servicevirksomheder med opgaver indenfor økonomi og strategi og som sparringspartner for ledelsen. I 2006 stiftede Asger Egekvist firmaet Egekvist Consult, som i 2010 blev omdannet til EAS Egekvist Accounting Services. Hvis du vil have professionel regnskabsassistance eller hjælp til proaktiv forretningsudvikling til rimelig pris, så udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet indenfor 24 timer eller ring til regnskabskonsulent Asger Egekvist på tlf. 26 25 27 19 mellem 9-16 og aftal et gratis indledende møde.