Forretningsudvikling

Forretningsudvikling i København til inspiration for ledelsen i smv’er

Strategiske værktøjer der skaber forretningsudvikling og vækst i virksomheden

Sammenhængen mellem strategi, økonomi og forretningsudvikling

EAS afholder i samarbejde med virksomhedens ejer, bestyrelse, direktør og/eller nærmeste nøglemedarbejdere en workshop om et emne, som virksomheden har et aktuelt ønske om og behov for at fokusere på i relation til at skabe strategisk forretningsudvikling og vækst i virksomheden. Workshoppen afholdes som flere inspirations- og arbejdsmøder af 2-4 timers varighed. Der arbejdes med funktionelle forretningsstrategier baseret på indhold og proces.

Forretningsudvikling med workshop

Formålet med denne workshop er at bidrage til virksomhedens videre forretningsudvikling. Det kan give en forbedret konkurrencemæssig position på markedet. EAS kan hjælpe virksomheden i gang med at ændre eller udvikle ny strategi, der kan skabe mere vækst i virksomheden.

Der er generelt 3 faser i en EAS-workshop: 1) Virksomhedshistorik, problemformulering og valg af strategiske temaer for workshoppen. Der udarbejdes en powerpoint som grundlag og koncept for det videre arbejde. 2) Indsamling af data og udvikling af relevante strategier. 3) Opstilling af handlingsplaner samt opfølgning af strategien.

Til alle workshops bruges som minimum 8 timer, som eventuelt kan udvides med det antal timer, der er behov for.

Læs også mere om vores ydelser inden for: Lån til virksomhed, budgettering, økonomistyring og likviditetsstyring – Eller kontakt os for at høre mere.

Visse ting forandrer sig ikke …

Det gælder god klassisk forretningsudvikling baseret på innovation og systematisk grundigt arbejde. Nedenstående områder er relevante:

  • Virksomhedens økonomiske udvikling de sidste 3 år samt eventuel due diligence
  • Forretningsgrundlag/idé og mission
  • Kerneprodukter/ydelser
  • Vurdering af virksomhedens indtjening
  • Leverandører
  • Marked og kunder
  • Konkurrencesituation
  • Markedsføring
  • Virksomhedens kompetencer
  • Finansieringsbehov til forretningsudvikling
Egekvist

Kontakt
Asger Egekvist

Regnskabskonsulent
Accounting Consultant

Regnskabskonsulent Asger Egekvist er indehaver af EAS og har tidligere arbejdet på chefniveau i handels- og servicevirksomheder med opgaver indenfor økonomi og strategi og som sparringspartner for ledelsen. I 2006 stiftede Asger Egekvist firmaet Egekvist Consult, som i 2010 blev omdannet til EAS Egekvist Accounting Services. Hvis du vil have professionel regnskabsassistance eller hjælp til proaktiv forretningsudvikling til rimelig pris, så udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet indenfor 24 timer eller ring til regnskabskonsulent Asger Egekvist på tlf. 26 25 27 19 mellem 9-16 og aftal et gratis indledende møde.