Regnskabsassistance i København

Få styr på din virksomheds økonomi med regnskabsassistance

Balance, bogføring og økonomistyring

For at en virksomhed kan vokse og udvikle sig, er det vigtigt at have styr på økonomien. Det kræver en god balance, bogføring og økonomistyring. Hos EGEKVIST ACCOUNTING SERVICES kan vi hjælpe din virksomhed med regnskabsassistance i København og sørge for, at din virksomhed har styr på sin økonomi.

Vi kan hjælpe med at udarbejde en præcis balance, som giver et overblik over virksomhedens økonomiske situation. Vi kan også tage hånd om bogføringen, så din virksomhed trygt kan fokusere på kerneforretningen imens vi sørger for at alt er i orden. Endvidere kan vi hjælpe med økonomistyring, så din virksomhed kan tage de rigtige beslutninger på baggrund af et solidt økonomisk fundament.

Budgettering og business plan til vækst

For at opnå vækst er det vigtigt at have en plan og et budget på plads. Vi kan hjælpe med at udarbejde en forretningsplan, som tager højde for virksomhedens styrker og svagheder, samt de muligheder og udfordringer, som virksomheden står overfor. Vi kan også hjælpe med at udarbejde et budget, som sikrer, at virksomheden er på rette spor økonomisk.

Likviditetsstyring og momsregnskab

En vigtig del af regnskabsassistance er at have styr på likviditetsstyring og momsregnskab. Vi kan hjælpe din virksomhed med at sikre en sund likviditet og tage hånd om momsregnskabet. Vi kan også hjælpe med at minimere momsudgifterne og sikre, at virksomheden overholder de nødvendige momsregler.

Få hjælp til regnskabsassistance i København

Hos EGEKVIST ACCOUNTING SERVICES er vi specialiseret i regnskabsassistance i København. Vi kan hjælpe din virksomhed med alle aspekter af regnskab og økonomi, fra balance og bogføring til budgettering og business planer. Vi har stor erfaring og ekspertise inden for området og kan sikre, at din virksomhed har den rette økonomiske struktur til at opnå succes.

Kontakt os i dag på telefonnummer 26 25 27 19 eller send en mail til asger@e-a-s.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med regnskabsassistance i København.

Egekvist

Kontakt
Asger Egekvist

Regnskabskonsulent
Accounting Consultant

Regnskabskonsulent Asger Egekvist er indehaver af EAS og har tidligere arbejdet på chefniveau i handels- og servicevirksomheder med opgaver indenfor økonomi og strategi og som sparringspartner for ledelsen. I 2006 stiftede Asger Egekvist firmaet Egekvist Consult, som i 2010 blev omdannet til EAS Egekvist Accounting Services. Hvis du vil have professionel regnskabsassistance eller hjælp til proaktiv forretningsudvikling til rimelig pris, så udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet indenfor 24 timer eller ring til regnskabskonsulent Asger Egekvist på tlf. 26 25 27 19 mellem 9-16 og aftal et gratis indledende møde.