Bogføring i København

Effektiv bogføring til favorable priser i København

Professionel og effektiv bogføring i København til en favorabel pris er en af de primære services, som EAS tilbyder. Vi leverer månedlig retvisende balance, kontospecifikationer, bankafstemning og afstemning af debitorer og kreditorer efter aftale med virksomheden. Vi bestræber os på at være full service regnskabskonsulent og økonomisk sparringspartner for vores kunder i København og omegn.

Bogføring er processen med at registrere virksomhedens økonomiske transaktioner og er bygget på princippet om dobbelt bogholderi (debet-kredit systemet). En god kontoplan er afgørende for effektiv bogføring, og udarbejdelsen af virksomhedens regnskab kan traditionelt opdeles i flere trin.

Klargøring af bilagsmateriale er første trin, og det er her, at vi sikrer os, at vi har alle nødvendige dokumenter til rådighed. Bogføring af bilag og afstemning af likvide beholdninger, debitorer og kreditorer er også en vigtig del af processen. Vi sørger også for at foretage øvrige relevante afstemninger og periodisk afgrænsning af regnskabsposteringer. Ved udarbejdelse af månedsbalance sørger vi for, at du har den nødvendige indsigt og viden til at træffe de rigtige økonomiske beslutninger for din virksomhed.

Vores ekspertise

Hos EAS forstår vi, at mange virksomheder ikke har de nødvendige ressourcer eller ønsker at foretage bogføringen selv. Vores outsourcing-løsning sikrer, at transaktionerne registreres korrekt, og at der holdes god orden i regnskabet. Med en fast regnskabskonsulent vil du også få en økonomisk sparringspartner, som kan rådgive og måske identificere problemområder i virksomhedens økonomiske struktur. Vi vælger i samarbejde en optimal løsning for regnskabsarbejdet, og vores ekspertise og erfaring med førende finanssystemer såsom Visma e-conomic, Admind, Etera m.fl. og lønsystemer som Danløn og Zenegy gør os i stand til at levere effektive bogføringsløsninger til vores kunder i København.

Skal vi stå for din bogføring?

Hvis du leder efter pålidelig bogføring i København, så tøv ikke med at kontakte os i dag på telefon 26 25 27 19 eller e-mail asger@e-a-s.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at tage kontrol over din virksomheds økonomi.

Egekvist

Kontakt
Asger Egekvist

Regnskabskonsulent
Accounting Consultant

Regnskabskonsulent Asger Egekvist er indehaver af EAS og har tidligere arbejdet på chefniveau i handels- og servicevirksomheder med opgaver indenfor økonomi og strategi og som sparringspartner for ledelsen. I 2006 stiftede Asger Egekvist firmaet Egekvist Consult, som i 2010 blev omdannet til EAS Egekvist Accounting Services. Hvis du vil have professionel regnskabsassistance eller hjælp til proaktiv forretningsudvikling til rimelig pris, så udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet indenfor 24 timer eller ring til regnskabskonsulent Asger Egekvist på tlf. 26 25 27 19 mellem 9-16 og aftal et gratis indledende møde.