Iværksætter Tilbud

Start af egen virksomhed

For at starte virksomhed skal man have en idé at bygge på. Det kan lyde banalt, men helt så ligetil er det ikke. De virkelig geniale ideer udgør et mindretal. En forretningsidé løser som regel et problem. Ideen har dog kun økonomisk værdi, hvis den kan sælges med succes. Dette kræver, at forretningsideen bearbejdes og tilpasses markedet. Det kan praktisk ske ved, at der udføres en test af forretningsideen.

Som iværksætter skal man være klar over, at der venter en stor arbejdsbyrde forude, og at man ikke med det samme høster frugten af sit arbejde. Til gengæld har man forhåbentlig større arbejdsglæde. Meget kommer an på, hvor stor fightervilje og selvtillid man er i besiddelse af. Det er nemlig ikke nok at være kreativ og visionær. Såfremt virksomheden bliver en succes, kan den på et tidspunkt sælges med fortjeneste, hvorved man bliver belønnet for sin indsats.

EAS iværksætter tilbud indeholder følgende:

  • Workshop om start af egen virksomhed
  • Evt. stiftelse af ApS (gebyr m.v. ca. 1.500 kr. er ikke inkluderet i EAS tilbud)
  • Gennemgang af business plan og udarbejdelse af budgetter
  • Undersøgelse af muligheder for finansiering
  • Hjælp til oprettelse af Nem Konto, e-boks og digital signatur
  • Etablering af økonomisystem
  • Rådgivning og sparring i opstartsfasen
  • Aftale med EAS om regnskabsassistance tilpasset virksomheden som en fast pris eller afregning på timebasis

EAS tilbud til iværksættere giver 20 timers rådgivning og sparring om en eller flere af ovenstående ydelser til en pris af kun 5.500 kr. ekskl. moms.

Egekvist

Kontakt
Asger Egekvist

Regnskabskonsulent
Accounting Consultant

Regnskabskonsulent Asger Egekvist er indehaver af EAS og har tidligere arbejdet på chefniveau i handels- og servicevirksomheder med opgaver indenfor økonomi og strategi og som sparringspartner for ledelsen. I 2006 stiftede Asger Egekvist firmaet Egekvist Consult, som i 2010 blev omdannet til EAS Egekvist Accounting Services. Hvis du vil have professionel regnskabsassistance eller hjælp til proaktiv forretningsudvikling til rimelig pris, så udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet indenfor 24 timer eller ring til regnskabskonsulent Asger Egekvist på tlf. 26 25 27 19 mellem 9-16 og aftal et gratis indledende møde.