Lån til virksomhed i København

Lån til virksomhed – Investorcase med due diligence

Få hjælp til virksomhedens overlevelse efter krisen med større likviditetsberedskab med et lån til din virksomhed. Hør mere om mulighederne for virksomhedslån til rimelig rente.

EGEKVIST ACCOUNTING SERVICES tilbyder hjælp til at skaffe et lån til virksomheden fra 500.000 kr. +

Skal din virksomhed bruge et lån fra 500.000 kr. + ? EGEKVIST ACCOUNTING SERVICES har udviklet et nyt finansielt koncept, der matcher private investorer med danske virksomheder. På den måde, kan du få et fordelagtigt lån til din virksomhed med en lav rente.

Det nye koncept minimerer risiko og rente i forbindelse med optagelse af lån til virksomheden i København. Virksomheden kan via et match med en kapitalstærk partner opnå finansiering til den videre forretningsudvikling, hvor det nye koncept introducerer begrebet ”kautionsinvestor”.

Hvad gør en kautionsinvestor?

En kautionsinvestor både investerer i og kautionerer for virksomheden. Dermed bliver en ellers uopnåelig og/eller for dyr lånefinansiering mulig for virksomheden, og kautionsinvestoren får aktivt medejerskab af en virksomhed mod at yde kaution for virksomhedslånet. Kautionsinvestoren får på grundlag af en underskrevet NDA fuldt indblik i virksomhedens økonomiske situation, kompetencer og markedspotentiale vha. en investor case med due diligence. Vi udarbejder af en rapport, hvor nøgletal og en beregning af værdien af anparter/aktier giver et godt grundlag for en analyse af virksomhedens økonomiske udvikling de sidste 3 år samt fremadrettede planer og budget.

Fremskaffelse af virksomhedslån til en favorabel rente

En kautionsinvestor erhverver medejerskab af virksomheden ved køb af en procentdel af anparterne/aktierne til en favorabel kurs, som er tæt på indre værdi. Virksomheden sælger til en lavere kurs, fordi kautionsinvestoren påtager sig kautionen for lånet. En fordel for virksomheden er, at den får en stærk kapitalpartner med interesse for virksomhedens videre forretningsudvikling.

Få yderligere information om mulighederne for lån til virksomhed

Er du interesseret i at høre nærmere om lån til virksomhed? Du er meget velkommen til at kontakte os, så tager vi en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Kontakt os ved at ringe på telefon 26 25 27 19, sende en mail til asger@e-a-s.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

Egekvist

Kontakt
Asger Egekvist

Regnskabskonsulent
Accounting Consultant

Regnskabskonsulent Asger Egekvist er indehaver af EAS og har tidligere arbejdet på chefniveau i handels- og servicevirksomheder med opgaver indenfor økonomi og strategi og som sparringspartner for ledelsen. I 2006 stiftede Asger Egekvist firmaet Egekvist Consult, som i 2010 blev omdannet til EAS Egekvist Accounting Services. Hvis du vil have professionel regnskabsassistance eller hjælp til proaktiv forretningsudvikling til rimelig pris, så udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet indenfor 24 timer eller ring til regnskabskonsulent Asger Egekvist på tlf. 26 25 27 19 mellem 9-16 og aftal et gratis indledende møde.