Rente lån til virksomhed i København

Rente lån til virksomhed i København med favorabel rente

Få hjælp til virksomhedens overlevelse efter krisen med større likviditetsberedskab ved rente lån til virksomhed. Hør mere om mulighederne for virksomhedslån til rimelig rente.

EGEKVIST ACCOUNTING SERVICES tilbyder hjælp til at skaffe et rente lån til virksomhed fra 500.000 – 5 mio. kr.

EGEKVIST ACCOUNTING SERVICES er en del af InnoCap, som har udviklet et nyt finansielt koncept, der matcher private investorer med danske virksomheder. Det nye koncept minimerer risiko og rente i forbindelse med optagelse af rente lån til virksomheden i København. Virksomheden kan via et match med en kapitalstærk partner opnå finansiering til den videre forretningsudvikling, hvor det nye koncept introducerer begrebet ”kautionsinvestor”.

En kautionsinvestor både investerer i og kautionerer for virksomheden. En ellers uopnåelig og/eller for dyr lånefinansiering bliver mulig for virksomheden og kautionsinvestoren får aktivt medejerskab af en virksomhed mod at yde kaution for virksomhedslånet. Kautionsinvestoren får på grundlag af en underskrevet NDA fuldt indblik i virksomhedens økonomiske situation, kompetencer og markedspotentiale via en Executive Due Diligence rapport udarbejdet af InnoCap, hvor nøgletal og en beregning af værdien af anparter/aktier giver et godt grundlag for en analyse af virksomhedens økonomiske udvikling de sidste 3 år samt fremadrettet planer og budget.

Vi arbejder seriøst og grundigt med fremskaffelse af virksomhedslån til en favorabel rente

En kautionsinvestor erhverver medejerskab af virksomheden på op til 40 procent af anparterne/aktierne til en favorabel kurs, som er tæt på indre værdi. Virksomheden sælger til en lavere kurs, fordi kautionsinvestoren påtager sig kautionen for lånet. En fordel for virksomheden er, at den får en stærk kapitalpartner med interesse for virksomhedens videre forretningsudvikling.

Kontakt Egekvist Accounting og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Egekvist

Kontakt
Asger Egekvist

Regnskabskonsulent
Accounting Consultant

Regnskabskonsulent Asger Egekvist er indehaver af EAS og har tidligere arbejdet på chefniveau i handels- og servicevirksomheder med opgaver indenfor økonomi og strategi og som sparringspartner for ledelsen. I 2006 stiftede Asger Egekvist firmaet Egekvist Consult, som i 2010 blev omdannet til EAS Egekvist Accounting Services. Hvis du vil have professionel regnskabsassistance eller hjælp til proaktiv forretningsudvikling til rimelig pris, så udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet indenfor 24 timer eller ring til regnskabskonsulent Asger Egekvist på tlf. 26 25 27 19 mellem 9-16 og aftal et gratis indledende møde.