Om EAS

EGEKVIST ACCOUNTING SERVICES har en favorabel pris på bogføring og regnskabsassistance. Det betyder, at man som EAS-kunde betaler en rimelig timepris for forskellige regnskabsydelser efter et specificeret timeregnskab.

EGEKVIST ACCOUNTING SERVICES tilbyder fleksibel, professionel og proaktiv regnskabsassistance, økonomistyring og generel hjælp til regnskaber. Arbejdsområdet dækker alle opgaver indenfor regnskab og økonomi fra bogholder til økonomichef.

Opgaverne planlægges og udføres efter aftale og i samarbejde med ledelsen i virksomheden.

EAS bestræber sig på at være full service regnskabskonsulent og økonomisk sparrings-partner og lægger vægt på at levere en arbejdsindsats af høj kvalitet til en absolut rimelig pris.

Alle informationer som EAS erfarer under samarbejdet er til enhver tid fortrolige. EAS tilbyder primært regnskabsassistance til virksomheder i København og omegn.

Asger Egekvist indehaver af EAS er merkonom i økonomistyring og graduate fra Financial Management Program (FMP) i General Electric Company. Asger Egekvist har arbejdet med økonomistyring i over 25 år og samarbejder med godkendte revisorer.

Arbejdslivet startede i multinationale selskaber som mellemleder. Asger Egekvist har efterfølgende arbejdet på chefniveau i handels- og servicevirksomheder og beskæftiget sig med opgaver indenfor økonomi og strategi som sparringspartner for ledelsen. I 2006 besluttede Asger Egekvist sig til at blive selvstændig og stiftede Egekvist Consult med rådgivning til ledelsen i små selskaber med formålet at styrke strategi og økonomi. I 2010 blev Egekvist Consult omdannet til EAS – Egekvist Accounting Service.

Kontakt regnskabskonsulent Asger Egekvist og aftal et gratis indledende møde og få den professionelle løsning, der passer til netop din virksomhed. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet indenfor 24 timer eller ring på tlf. 26 25 27 19 mellem 10-16.

Asger Egekvist

Kontakt
Asger Egekvist

Regnskabskonsulent
Accounting Consultant