Økonomistyring i København

Få hjælp til økonomistyring af regnskabskonsulent

Har du overblik over din virksomheds økonomiske situation? Vi tilbyder vores assistance i forbindelse med økonomistyring i København. De regnskabsmæssige afstemninger bliver desværre ofte nedprioriteret og skubbet til side i forhold til det daglige registreringsarbejde, men økonomistyring er vigtigt. Optimalt set bør der finde en regelmæssig kontoafstemning sted, og som et minimum skal de likvide beholdninger afstemmes månedligt. Virksomhedens debitorer og kreditorer vil ofte være bogført i moduler, som med den fornødne datadisciplin automatisk er i stand til at producere præcise afstemninger i form af specificerede saldolister.

Der ligger en væsentlig regnskabsmæssig informationsværdi i en jævnlig gennemgang af udvalgte konti, som virksomheden ønsker at fokusere nærmere på. Endvidere giver kontoafstemningerne mulighed for at korrigere eventuelle fejlposteringer, således at det aktuelle regnskab bliver så retvisende som muligt. Som et led i intern kontrol og budgetopfølgning vil det være relevant at foretage en regelmæssig gennemgang af virksomhedens konti med henblik på at finde en konkret budgetoverskridelse og få standset et eventuelt overforbrug.

Professionel gennemgang, afstemning og kontrol

Gennemgang, afstemning og kontrol af virksomhedens konti bør normalt være en del af virksomhedens økonomistyring. Indsatsen er godt givet ud, idet den kan vise sig at være både omkostnings- og tidsbesparende i forbindelse med udarbejdelse af årsrapport hos revisor. EGEKVIST ACCOUNTING SERVICES i København tilbyder review af virksomhedens regnskab med relevant regnskabsanalyse og opstilling af vigtigste nøgletal.

Kontakt os for at høre nærmere

Vil du gerne høre mere? Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du skal have hjælp til økonomistyring og større indsigt i virksomhedens økonomi. Kontakt os ved at ringe på telefon 26 25 27 19, send en mail til asger@e-a-s.dk eller udfyld vores kontaktformular.

Egekvist

Kontakt
Asger Egekvist

Regnskabskonsulent
Accounting Consultant

Regnskabskonsulent Asger Egekvist er indehaver af EAS og har tidligere arbejdet på chefniveau i handels- og servicevirksomheder med opgaver indenfor økonomi og strategi og som sparringspartner for ledelsen. I 2006 stiftede Asger Egekvist firmaet Egekvist Consult, som i 2010 blev omdannet til EAS Egekvist Accounting Services. Hvis du vil have professionel regnskabsassistance eller hjælp til proaktiv forretningsudvikling til rimelig pris, så udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet indenfor 24 timer eller ring til regnskabskonsulent Asger Egekvist på tlf. 26 25 27 19 mellem 9-16 og aftal et gratis indledende møde.