Bogføring

EAS tilbyder professionel og effektiv bogføring til en favorabel pris på uge-, måneds- eller kvartalsbasis, som kan foregå i eller udenfor virksomheden. Såfremt virksomheden vælger bogføring eksternt sker dette via et internet baseret finanssystem med automatisk backup og opdatering.

EAS leverer månedlig retvisende balance, kontospecifikationer, bankafstemning og afstemning af debitorer og kreditorer samt alle andre relevante afstemninger efter aftale med virksomheden. EAS udfører alle virksomhedens interne regnskabsopgaver fra bogholder til økonomichef og bestræber sig på at være full service regnskabskonsulent og økonomisk sparringspartner. EAS tilbyder primært regnskabsassistance til virksomheder i København og omegn.

Registrering af virksomhedens økonomiske transaktioner kaldes bogføring og bygger på princippet om dobbelt bogholderi (debet-kredit systemet). En god kontoplan er “krumtappen” i effektiv bogføring. Man kan traditionelt opdele udarbejdelsen af virksomhedens regnskab således:

  • Klargøring af bilagsmateriale
  • Bogføring af bilag
  • Afstemning af likvide beholdninger
  • Afstemning af debitorer og kreditorer
  • Øvrige relevante afstemninger
  • Periodeafgrænsning af regnskabsposteringer
  • Udarbejdelse af månedsbalance

Alle virksomheder skal registrere de økonomiske transaktioner, men ikke alle virksomheder har ressourcer til eller et ønske om selv at foretage det jævnlige arbejde med bogføring. Ved at outsource regnskabet til EAS sikrer virksomheden sig, at transaktionerne registreres korrekt, og at der holdes god orden i regnskabet. Ved at vælge EAS som fast regnskabskonsulent får virksomheden desuden en sparringspartner, som kan rådgive og måske identificere problemområder i virksomhedens økonomiske struktur som kan være vanskelige at gennemskue. Vi vælger i samarbejde en optimal løsning for regnskabsarbejdet. EAS arbejder med følgende finanssystemer: e-conomic, Microsoft, dinero, SummaSummarum, Visma, Admind, X-dont m.fl. og lønsystemerne: Danløn og Bluegarden.

Egekvist

Kontakt
Asger Egekvist

Regnskabskonsulent
Accounting Consultant

Regnskabskonsulent Asger Egekvist er indehaver af EAS og har tidligere arbejdet på chefniveau i handels- og servicevirksomheder med opgaver indenfor økonomi og strategi og som sparringspartner for ledelsen. I 2006 stiftede Asger Egekvist firmaet Egekvist Consult, som i 2010 blev omdannet til EAS Egekvist Accounting Services. Hvis du vil have professionel regnskabsassistance eller hjælp til proaktiv forretningsudvikling til rimelig pris, så udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet indenfor 24 timer eller ring til regnskabskonsulent Asger Egekvist på tlf. 26 25 27 19 mellem 9-16 og aftal et gratis indledende møde.